-39.95%

WorldCup Rebels iSL RD Team + Legatura EVO 9GW AC BR.78

Rapide, agile și capabile să intre în cele mai dificile curbe World Cup Rebels i.SL RD Team de la Head sunt schiurile perfecte pentru copilul tău, dacă își dorește o evoluție rapidă și distractivă. Legăturile EVO 9 GW AC BR.78 sunt incluse în preț.*

World Cup Rebels i.SL RD Team de la Head sunt schiurile perfecte pentru copilul tău dacă își dorește un progres rapid și plin de aventuri. Sunt rapide și agile, astfel intrările și ieșirile din curbele complicate sunt mai simple și antrenante. Modelul împrumută din gama dedicată adulților construcția de tip sandwich formată dintr-un strat de lemn, unul de grafen și unul de titan pentru a avea o și un balans perfect. Pentru un plus generos de putere la ieșirea din curbe schiurile sunt echipate cu tehnologia KERS.

*Ușoare, rapide și receptive, legăturile Evo 9 GW AC îl va ajuta pe juniorul tău să progreseze rapid într-un mod distractiv. Aceste legături sunt compatibile și cu: Alpine Adult ski boots, GripWalk și GripWalk Junior.

Availability: In stock

Regular Price: 2,065.00 RON

Preț Redus 1,240.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Stand Height: 21 mm; DIN: 2,5 - 9; Weight: 1500 g; Weightrange: de la 26 kg// Informații: Speed: Very Fast; Terrain: On Piste; Level: Experts; Turn Radius: Short; Colecția: 2020-2021.// Caracteristici: - Graphene Worldcup Sandwich Construction; - Intelligence Technology; - RD Racing Top Sheet; - Race Structured UHM C Base; - Rebel Camber. Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: WorldCup Rebels iSL RD Team + Legatura EVO 9GW AC BR.78
How do you rate this product? *
Rating