-39.97%

WorldCup Rebels i.GS RD Team + Legatura Freeflex 11 BR.85

World Cup Rebels i.GS RD Team oferă performanțe dovedite pentru o nouă generație de raceri la slalom uriaș, având greutate redusă și caracteristici din gama de Race. Legăturile FREEFLEX 11 BR.85 sunt incluse in preț.*

Schiurile World Cup Rebels i.GS RD Team de la Head au forma perfectă pentru a livra performanțe de cel mai înalt nivel. Datorită curburii lor, au un răspuns rapid și precis la comenzile date. La fel ca restul gamei WorldCup, construcția de tip sandwich este formată din lemn, titan și grafen, astfel schiurile sunt super ușoare și oferă un balans perfect.

*Freeflex 11 este o legătură care asigură stabilitate ridicată și un transfer de putere eficient către schiuri. Înclinația redusă spre înainte te va transforma într-un adevărat racer!

Availability: In stock

Regular Price: 2,372.00 RON

Preț Redus 1,424.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Stand Height: 21 mm; DIN: 3-11; Weight: 2260 g; Weightrange: de la 31 kg// Inforomații: Speed: Very Fast; Terrain: On Piste; Level: Experts; Turn Radius: Long; Colecția 2020-2021.// Tehnologii: - Graphene Worldcup Sandwich Construction; - Intelligence Technology; - RD Racing Top Sheet; - Race Structured UHM C Base; - Rebel Camber.// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: WorldCup Rebels i.GS RD Team + Legatura Freeflex 11 BR.85
How do you rate this product? *
Rating