-39.96%

World Cup Rebels e-Race Pro + Legatura Freeflex ST 14 BR.85

World Cup Rebels e-Race Pro sunt dedicate schiorilor experimentați și vin cu un pachet uimitor de tehnologii de top, dezvoltate de cei de la Head. Legăturile Freeflex ST 14 BR.85 sunt incluse.*

World Cup Rebels e-Race Pro sunt concepute special pentru schiorii experimentați care își doresc o armă puternică cu care să lupte împotriva pârtiilor înzăpezite, traseelor cu multe întoarceri sau curselor lungi. La fel ca întreagă gamă World Cup Rebels, e-Race Pro sunt echipate cu noua tehnologie EMC, singurul sistem electronic de absorbție a vibrațiilor disponibil pe piață. El oferă stabilitate și un ride foarte lejer. Pe parte de design, cei de la Head au ales o variantă simplă și de efect, schiul având inscripțiile gamei World Cup Rebels.

*Legăturile Freeflex ST 14 oferă un control precis și viteză maximă, fiind ideale pentru racer-ii ambițioși.

Availability: In stock

Regular Price: 4,232.00 RON

Preț Redus 2,541.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Stand Height: 17 mm; DIN: 4-14; Weight: 2470; Weightrange: 42 kg// Informații: Speed: Very Fast; Terrain: On Piste; Level: Experts; Turn Radius: Medium; Colecția: 2020-2021.// Tehnologii: - EMC; - Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction; - RD Race Structured UHM C Base; - Rebel Camber.// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: World Cup Rebels e-Race Pro + Legatura Freeflex ST 14 BR.85
How do you rate this product? *
Rating