-39.97%

Supershape e-Titan + legatura PRD GW BR.95

Condițiile nefavorabile din afara pistei nu sunt o problemă pentru Supershape e-Titan și a foot-print-ului lor larg. Legăturile PRD 12 GW BR.95* de la Head sunt incluse, iar pentru alegerea culorii dorite vă rugăm să ne contactați.*

Supershape e-Titan sunt o pereche de schiuri de cea mai înaltă performanță cu un foot-print mai larg și o rază de contact extinsă. Ele sunt dedicate schiatului înafara pistei indiferent de nivelul de dificultate al traseului. Dispun de noua tehnologie EMC, singurul sistem electric de absorbție a șocurilor disponibil pe piață și de inserții de grafen care facilitează un echilibru și un control ridicat. Fii sigur cu o să te distrezi la maxim alături de Supershape e-Titan!

*Legăturile PRD 12 GW de la Head combină specificațiile unei legături PowerRail cu compatibilitatea GripWalk.

Availability: In stock

Regular Price: 3,555.00 RON

Preț Redus 2,134.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Color: Matte Black/Blue; Stand Height: 33,5 mm; DIN: 3,5-12; Weight: 2000g; Weightrange: de la 36 kg; Informații: Speed: Fast; Level: Pro; Terrain: Mixt; Turn Radius: Medium; Colecția: 2020-2021.// Tehnologii: - EMC; - ERA 3.0 S; - Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction; - RD Race Structured UHM C Base; - Speed Rocker.// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Supershape e-Titan + legatura PRD GW BR.95
How do you rate this product? *
Rating