-39.97%

Supershape e-Original + Legatura PRD 12 GW BR.95

Supershape e-Original cu noua tehnologie EMC de la Head și inserțiile de grafen sunt special concepute pentru iubitorii de slalom. Legăturile PRD 12 GW BR.85 de la Head sunt incluse în preț, iar pentru alegerea culorii dorite vă rugăm să ne contactați.*

Supershape e-Original sunt schiurile perfecte, dedicate iubitorilor de slalom. Dispun de noua tehnologie EMC, singurul sistem electric de absorbție a șocurilor disponibil pe piață și de inserții de grafen care facilitează un echilibru și un control ridicat. Toate specificațiile și tehnologiile integrate sunt caracteristice seriei e-Original, una din cele mai cunoscute și apreciate game de schiuri de la Head.

*Joy 12 GW PRD sunt o pereche de legături care pot fi utilizate pe orice fel de teren și oferă cel mai ridicat nivel de siguranță din toată gama de legături pentru femei.

Availability: In stock

Regular Price: 3,555.00 RON

Preț Redus 2,134.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Color: Matte Black/White; Stand Height: 33,5 mm; DIN: 3,5-12; Weight: 2000 g; Weightrange: de la 36 kg// Informații: Speed: Medium-Fast; Terrain: On Piste; Level: Skilled; Turn Radius: Medium; Colecția: 2020-2021.// Tehnologii: - EMC; - ERA 3.0 S; - Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction; - RD Race Structured UHM C Base; - Speed Rocker.// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Supershape e-Original + Legatura PRD 12 GW BR.95
How do you rate this product? *
Rating