-39.98%

Head Storm Jacket Men

Stilul montan premium se îmbină cu performanțele ridicate în noua Storm Jacket de la Head, confecționată dintr-o țesătură durabilă cu efect încrețit, imprimeu de camuflaj și glugă ajustabilă, astfel încât să se potrivească peste casca de ski.

Țesătura cu efect încrețit cu imprimeu masculin de camuflaj și întinderea mecanică în 4 direcții a materialului, îi oferă noii geci Storm Jacket un stil montan de înaltă calitate, performanță și funcționalitate avansate. Ea face parte din colecția Ski Men și are o glugă complet detașabilă și ajustabilă, potrivită pentru a fi purtată cu ușurință peste cască pentru a te proteja de rafale puternice și furtuni de zăpadă.


Availability: In stock

Regular Price: 2,799.00 RON

Preț Redus 1,680.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Caracteristici: -Glugă detașabilă și complet ajustabilă, potrivită peste cască, cu rol de apărare împotriva zăpezii; -Guler extensibil; -Fermoar frontal YKK AquaGuard cu dublu sens, impermeabil; -Buzunar la piept (ascuns), buzunare pentru mâini, aerisiri și buzunar pentru ski pass toate dotate cu fermoare YKK; -Manșete reglabile din jersey moale cu elastic interior; -Buzunar de plasă pentru ochelari și buzunar media, dotate cu fermoare interioare YKK; -Tivuri izolate complet. Informații: Material principal: 100% poliester 2L cu întindere mecanică în 4 direcții; Căptușeală: 100% poliester; Izolație: 100% poliester PrimaLoft Black Eco 80g (corp) și Black Eco 60g (mâneci).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head Storm Jacket Men
How do you rate this product? *
Rating