-39.97%

Head Raptor 90S RS

Construiți să câștige, Raptor 90S RS au toată tehnologia și caracteristicile necesare pentru a-ți ajuta copilul să fie un campion la race.

Toată tehnologia de top a gamei de adulți de la Head, integrată într-o singura pereche de boots-i pentru copii. Raptor 90S RS se încadrează în standardele FIS și sunt dedicate juniorilor experimentați. Fitting-ul este precis datorită cataramelor ajustabile, iar power strap-ul este rigid pentru un control mai bun la viteze ridicate. În interior avem căptușeala Pro Liner pentru o poziție fixă, dar comodă a piciorului cu scopul de a transmite comenzi precise și pentru a evita oboseală.

Availability: In stock

Regular Price: 1,411.00 RON

Preț Redus 847.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Flex Index: 90-80; Mărimi: 235, 245; Culori: White; Last (calapod): RS 1800cc.// Caracteristici: - Carcasă: PU - SHORT CUFF; - Interior: căptușală varianta Jr HeatFit Pro Laces, tălpic HP, bandă de velcro 45mm; - Catarame: 4 catarame micro-ajustabile Spine-Tech din aliaj (Low profile); - Tuning Jr racing flex; - Manșetă Jr ; - Înclinație dublă; - Grosimea tălpii în standarde FIS ; - Adult norm; - Colecția 2020-2021.
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head Raptor 90S RS
How do you rate this product? *
Rating