-39.98%

Head Raptor 70 RS

Construiți să câștige, Raptor 70 RS au toată tehnologia și caracteristicile necesare pentru a-ți ajuta copilul să fie un campion la race.

Toată tehnologia de top a gamei de adulți de la Head, integrată într-o singura pereche de boots-i pentru copii. Raptor 70 RS se încadrează în standardele FIS și sunt dedicați juniorilor experimentați. Fitting-ul este precis datorită cataramelor ajustabile iar carcasa are un Flex Idex rigid pentru un control mai bun la viteze mari. La interior avem căptușeala Pro Liner pentru o poziție fixă dar comodă a piciorului, cu scopul de a transmite comenzi precise și pentru a evita oboseala.

Availability: In stock

Regular Price: 1,283.00 RON

Preț Redus 770.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Flex Index: 70-60; Mărimi: 225, 235, 245; Culori: White; Last (calapod): RS 1800cc.// Caracteristici: - Carcasă: PU - SHORT CUFF; - Interior: căptușeală varianta Jr HeatFit Pro Laces, HP, bandă de velcro 45mm; - Catarame: 4 catarame micro-ajustabile Spine-Tech din aliaj (Low profile); - Tuning Jr racing flex; - Manșetă Jr ; - Înclinație dublă; - Grosimea tălpii în standarde FIS; - Adult norm; - Colecția 2020-2021.
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head Raptor 70 RS
How do you rate this product? *
Rating