-39.94%

Head pure Joy + Legatura GW SLR BR.78

Pure Joy de la Head nu doar arată diferit, ci au și performanțe excepționale. Combinația de culori fresh atrage toate privirile, iar cu siguranță orice începător va fi motivat să progreseze utilizându-le. Legăturile Joy 9 GW SLR sunt incluse în preț iar pentru alegerea culorii dorite, vă rugăm să ne contactați.*

Pure Joy, datorită culorilor în trend, sunt o adevărată piesă de modă. Cu aceste schiuri, orice schior perseverent va progresa foarte rapid și ușor, doborând orice obstacol al pârtiei, alături de un stil fashion garantat. Datorită construcției lor, vei avea controlul și confortul necesare în perfecționarea abilităților dobândite până acum. Până și numele o spune: cu aceste schiuri, schiatul este pure Joy (pură bucurie). Protecția integrată a vârfurilor oferă putere și durabilitate schiului.

*Legăturile Joy 9 GW SLR sunt mai ușoare decât o pană, iar datorită formei speciale pe care o are sistemul de prindere a călcâiului vei putea schia întreaga zi fără să obosești. Dedicate femeilor și tinerilor schiori, aceste legături îți asigură control maxim și te vor ajuta să ai o postură corectă pe schiuri.

Availability: In stock

Regular Price: 1,680.00 RON

Preț Redus 1,009.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații Color: Matte White/ Teal ; Brake Width: 78mm; Stand Height: 28 mm; DIN: 2,5 - 9; Weight: 1420 g; Weightrange kg: de la 26 kg// Informații: Speed: Slow; Terrain: On Piste; Level: Beginner; Turn Radius: Short; Colecția 2020-2021.// Specificații: - LYT Tech Construction; - ERA 3.0; - Graphene; - Women´s Camber; - Protective Frame Structure; - Super Light Weight Distribution; - Power Sidewall Jacket Construction - Synthetic Core; - UHM C Base; - Allride Rocker.// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head pure Joy + Legatura GW SLR BR.78
How do you rate this product? *
Rating