-39.97%

Head Edge LYT 100

Greutate redusă, încălțare ușoară și un Flex Index progresiv, acești clăpari sunt construiți ca să genereze putere de transfer a forței și a comenzilor fără efort suplimentar din partea schiorului.

Te vei bucura de confortul și precizia cu care vei schia cu Edge LYT 100. Datorită carcasei ajustabile și a cataramelor reglabile, vei putea încălța și descălța clăparii cu ușurință ori de câte ori dorești. Pentru a te bucura de o temperatură plăcută la interior și un fit excelent, boots-ii sunt dotați cu o căptușeală termorezistentă care preia forma piciorului. Confortul și performanța oferite de Edge LYT 100 sunt de cel mai înalt nivel, cu caracteristici cum ar fi: ușurința de ajusta fit-ul, stabilitate și răspuns rapid, precis. Cu siguranță te vor ajuta să evoluezi mai rapid ca schior!

Availability: In stock

Regular Price: 1,326.00 RON

Preț Redus 796.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Informații: Flex Index: 100-90; Mărimi: 250, 255, 265; Culori: White/Yellow; Last (calapod): C2100cc.// Caracteristici: Last (calapod): C 2100cc; - Carcasă: PU/SL; - Interior: căptușeală Perfect Fit S, tălpic sport, bandă de velcro 40mm; - Catarame: : 4 catarame micro-ajustabile Spine-Tech din aliaj (Low profile); - Smart frame; - Tehnologie Hi-Top ; - Duo Flex; - Încălțare/descălțare ușoară; - Înclinție fixă; - Flex ajustabil mai rigid/mai moale; - Colecția 2020-2021.
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head Edge LYT 100
How do you rate this product? *
Rating