-39.95%

Head absolut Joy + Legatura Joy 9 GW SLR

Absolut Joy sunt schiurile ideale atât pentru cei care doresc să avanseze, cât și pentru cei care sunt deja la un nivel avansat. Ele vin cu un design clasic, care nu se va demoda niciodată. Indiferent de felul pârtiei sau de stilul de schiat, performanțele de care dau dovadă rămân la fel de bune. Legăturile Joy 9 GW SLR sunt incluse în preț, iar pentru alegerea culorii dorite, vă rugăm să ne contactați.*

Cu Absolut Joy te bucuri de un echipament de ultimă generație. Design-ul lor purist este clar o afirmație modestă. Construcția lor de miez din lemn fac din aceste schiuri un partener puternic cu care orice schior perseverent va reuși să exceleze, indiferent de tipul traseului. Protecția integrată a vârfurilor oferă putere si durabilitate schiurilor.

Legăturile Joy 9 GW SLR sunt mai ușoare decât o pană, iar datorită formei speciale pe care o are sistemul de prindere a călcâiului vei putea schia întreaga zi fără să obosești. Dedicate femeilor și tinerilor schiori, aceste legături îți asigură control maxim și te vor ajuta să ai o postură corectă pe schiuri.

Availability: In stock

Regular Price: 2,165.00 RON

Preț Redus 1,300.00 RON

* Required Fields

Details
Details
Specificații: Color: Matte White; Brake Whist: 85mm; Stand Height: 28 mm; DIN: 2,5 - 9; Weight: 1420 g; Weightrange kg: from 26 kg. Informații: Speed: Medium; Terrain: Mixt (On/Off Piste); Level: Intermediate; Turn Radius: Medium; Colecție: 2020-2021.// Specificații: - LYT Tech Construction; - ERA 3.; - Graphene; - Women´s Camber; - Protective Frame Structure; - Super Light Weight Distribution; - Power Sidewall Jacket Construction; - Synthetic Core; - UHM C Base; - Allride Rocker// Disclaimer: Această pereche de schiuri Head poate fi utilizată numai în combinație cu anumite legături HEAD sau Tyrolia care trebuie montate, reglate și întreținute de un comerciant de articole sportive autorizat sau de un tehnician autorizat. În cazul în care legăturile nu sunt montate, ajustate și întreținute corespunzător se va pierde garanția. Dreptul de revocare nu se aplică în cazul schiurilor și a legăturilor care au fost montate și pre-ajustate conform specificațiilor dumneavoastră și care nu pot fi anulate (demontate) fără a deteriora schiurile (de exemplu, schiurile care au fost deja găurite pentru a monta legăturile).
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Head absolut Joy + Legatura Joy 9 GW SLR
How do you rate this product? *
Rating